بسم الله الرحمن الرحیم

تارنمای مهرداد

چرا ناخالصی‌ها، دمای جوش آب را افزایش می‌دهند؟ - تارنمای مهـرداد
X
تبلیغات
رایتل

دوستان عزیز نظر یادتون نره

____________________________________
مهرداد

چرا ناخالصی‌ها، دمای جوش آب را افزایش می‌دهند؟  چاپ

تاریخ : چهارشنبه 12 فروردین‌ماه سال 1394 در ساعت 04:31 ب.ظ

2

وقتی ظرف آب را حرارت می‌دهیم انرژی جنبشی ذرات آن افزایش می‌یابد و همه مولکول‌ها توانایی فرار از فاز مایع را پیدا می‌کنند. در واقع در حالت جوش، مولکول‌ها نسبت به هم حرکت‌های سریع دارند و در ظرف زیر و رو می‌شوند. در این وضعیت تبخیر (ورود مولکول‌ها از فاز مایع به فاز گازی) از کف، وسط و سطح اتفاق می‌افتد. وقتی یک ناخالصی مثل نمک به آب افزوده می‌شود، ذرات ناخالصی بین مولکول‌های آب قرار می‌گیرند و به مولکول‌های آب اجازه نمی‌دهند به راحتی فاز مایع را ترک کنند، مثل اینکه مولکول‌های آب را گرفته باشند. به این ترتیب مولکول‌های آب برای بخار شدن به انرژی بیشتری نیاز دارند و دمای جوش آب افزایش می‌یابد.

 

دانستنیها شماره ۶ – دانستنیها آنلاین

نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیکی :
وب / وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد
1390-1394